Zuhanyjavítási szolgáltatások

MAROSI DUGULÁSELHÁRÍTÓ SPECIALISTA

A zuhany elakadásának több oka is lehet, de mindannyian egyetértünk, hogy ez egy rémálom, amelyet szívesen elkerülünk!
Rendszeres használat esetén a zuhany lefolyóiban felgyülemlik a haj és a szappan, ami kisebb-nagyobb akadályokhoz vezet.
Ha azonban nem kezelik a legelején, súlyos elzáródáshoz vezethet.

Ha nem szeretne egy csúnya, bokáig érő szappanos vízben állni, Hívjon, és megoldom a problémát!

Számos vízvezeték-szerelő cég működik, amelyek segítenek megszabadulni az eltömődött zuhany lefolyótól. De olyat kell választania, amely időben és hatékonyan tud szolgáltatásokat nyújtani, és hosszú távú megoldást kínál.

Mielőtt beszélnénk szolgáltatásaimról és arról, hogy mi tesz egyedivé, röviden ismernie kell a problémát, amellyel szembesül.

Magasfokú szakmai tapasztalat, korrekt áron!

ZUHANY DUGULÁSELHÁRÍTÁS

Önnek nagy nehézséget jelent, de a kapcsolatfelvétel Velem nem az.
Minden esetben törekszem a gyors és tiszta munkavégzésre!
Szerszámparkom a legújabb eszközzökkel felszerelve, lehetővé teszi a gyors duguláselhárítást. A hét minden napján. Hétvégén és ünnepnapokon, korrekt árakon!
Budapesten és Pest megyében.

A probléma

ZUHANY DUGULÁS

A zuhanylefolyó eltömődésének első számú oka a szennyeződés, a haj és a szappan felhalmozódása, amelyek belegabalyodhatnak a csatornába. Emiatt a víz lassan kifolyik, és gyakran láthatja, hogy víz gyűlik fel a fürdőszoba padlóján. Ezenkívül gurgulázó hangot fog hallani a lefolyóból, és kellemetlen szagot fog érezni belőle.

Bár egyes háztartási vegyi oldatok, és könnyen elérhető eszközök átmeneti megoldást nyújthatnak a dugulásra, de a probléma összetettebb lehet, mint ahogy gondoljuk. Lehetséges, hogy a csövekben vagy a központi vízelvezető rendszerben belső elzáródás van. Ilyen esetekben a dugattyú, vagy más vízvezeték-szerelgetés nem oldja meg a problémát.

Sokszor házilag szeretnék szereléssel megoldani, de határozottan nem tanácsolom ezt. Ennek az az oka, hogy a házában körbefutó csövek gyakran össze vannak kötve. Ha bármilyen előzetes vízvezeték-szerelési tapasztalat nélkül teszi, akkor valószínűleg nagyobb kárt is okozhat, és az egész vízrendszert károsíthatja.

Tehát inkább hívjon!

A megoldás

A ZUHANY DUGULÁSELHÁRÍTÁSA

Több évtizedes tapasztalattal, hozzáértéssel rendelkezem ezen a területen. Szerszámparkom a legújabb eszközzökkel felszerelve, lehetővé teszi a gyors duguláselhárítást.

A munka megkezdése előtt, kamerás lefolyóvizsgálatot végzek, hogy megállapítsam a probléma okát, majd megfelelő megoldást kínáljak.

Megtisztítom a lefolyót, ellenőrzöm a csöveket, Megoldom az adott problémát, és tanácsokkal látom el az ügyfeleket, a zuhany lefolyójának kiváló állapotban tartásához egész évben.

Duguláselhárítás Újpesten, Duguláselhárítás Káposztásmegyeren, Duguláselhárítás Óbuda, Duguláselhárítás Terézváros, Duguláselhárítás Erzsébetváros, Duguláselhárítás Józsefváros, Duguláselhárítás Ferencváros, Duguláselhárítás Kőbányán, Duguláselhárítás Kispesten,